Terug 18 juli 2017

Mis niets van de 4 zomertoppers met een abonnement

Het AFAS Stadion is deze zomer het prachtige decor van liefst vier topaffiches. Wil je er zeker van zijn dat je geen minuut van deze krakers mist, dan neem je best een abonnement. Intussen staat de teller al op 8.750.

 

Het wordt een hete zomer op Malinwa. Onze eerste vier thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen zijn allemaal regelrechte krakers: eerst komen de topclubs Standard de Liège (zondag 30 juli, 14.30u) en AA Gent (zaterdag 12 augustus, 18u) op bezoek, vervolgens het stamnummer 1 Royal Antwerp FC (zaterdag 19 augustus, 20.30u) en tenslotte het Europese KV Oostende (zondag 10 september, 20u).

 

Wees zeker van je plaats en kies voor een abonnement

Dat belooft dus een stevige start van de competitie met volle tribunes te worden. Wil je er met zekerheid niets van missen, dan schaf je je best een abonnement aan.

Een abonnement is de meest voordelige formule om KV Mechelen komend seizoen aan het werk te zien. Daarbij hebben we interessante kortingen voor families en studenten. Bovendien loopt de populaire actie ‘Kakker zoekt Makker’, waarbij je 10% korting krijgt bij elke aangebrachte nieuwe abonnee, door tot eind augustus.

 

Volgende maandag 24 juli start de voorverkoop van losse tickets voor de openingswedstrijd tegen Standard. Wie een abonnement op de best nog beschikbare zitplaatsen wil bemachtigen, slaat dus best deze week nog toe.

 

Je kan een abonnement 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 aankopen via www.kvmechelenticketshop.be of tijdens de kantooruren in de ticketshop in het AFAS Stadion (ma-woe-vr 9u-18u, di-do 9u-12.30u & 13.30u-19u).

 

Gaston, onze 8.750ste abonnee: “Ik heb de eerste landstitel van KV nog meegemaakt”

 

Intussen zitten we al aan 8.750 abonnees. De 86-jarige Gaston Deprins is de gelukkige 8.750ste. Hij komt al kijken sinds… 1942. “Ik heb de eerste landstitel van KV dus nog live meegemaakt”, aldus Gaston.

“Mijn allereerste match was thuis tegen Lierse (op 22 november 1942, red.), die we met 3-4 verloren. Gelukkig namen we in de terugronde revanche met een 1-3 in Lier, waar ik op mijn fiets met versleten banden naartoe reed.”

Op enkele jaren na had Gaston steeds een abonnement op Malinwa. “Ik ben blij dat ik op mijn leeftijd de ploeg nog steeds kan aanmoedigen. Ik heb er vertrouwen in dat we een goed seizoen gaan draaien.”