Terug 29 juni 2017

KVM overschrijdt kaap van 7.500 abonnementen

De abonnementenverkoop loopt nog steeds op volle toeren. Intussen hebben we de kaap van de 7.500 abonnees overschreden.

Het wordt een hete zomer in het AFAS Stadion. Onze eerste vier thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen zijn allemaal krakers: eerst komen de G5-clubs Standard de Liège (zondag 30 juli, 14.30u) en AA Gent (zaterdag 12 augustus, 18.00u) op bezoek, vervolgens het ambitieuze stamnummer 1 Royal Antwerp FC (zaterdag 19 augustus, 20.30u) en het Europese KV Oostende (zondag 10 september, 20.00u).

Allemaal toppers die het AFAS Stadion gezellig zullen vullen… Wil je er met zekerheid niks van missen, dan schaf je je best een abonnement aan. Veruit de meest voordelige formule om KV Mechelen komend seizoen aan het werk te zien.

Daarbij hebben we interessante voordeelformules voor families en studenten. Bovendien loopt de populaire actie ‘Kakker zoekt Makker’, waarbij je 10% korting krijgt bij elke aangebrachte nieuwe abonnee, door tot eind augustus.

Je kan je abonnement 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 aankopen via www.kvmechelenticketshop.be of tijdens de kantooruren in de ticketshop in het AFAS Stadion.

Frank Pintens: 7.500ste abonnee

Intussen stijgt de teller al boven de 7.600 abonnementen, bijna 1.000 meer als vorig jaar op hetzelfde tijdstip. Frank Pintens was de gelukkige 7.500ste. De 58-jarige man uit Heindonk keert zo na meer dan 20 jaar terug als abonnee van onze club. “Ik ben zo blij als een klein kind”, lacht Frank. “In de tijd van Aad de Mos, Lei Clijsters en Michel Preud’homme was ik abonnee en speelde ik in de Harmonie. Nadien moest ik afhaken, want ik ging in ploegen werken en kon in het weekend vaak niet komen kijken. Maar ik ben de club wel altijd blijven volgen. Nu ik weer meer vrije tijd heb, kan ik niet anders dan een abonnement nemen. Wat is er mooier op een zaterdagavond dan naar de KV te gaan? ” Frank is komend seizoen terug te vinden in het vak H1 in de nieuwe tribune.


Een abonnement voor iedereen

Alle praktische informatie

Wens je meer informatie over de abonnementen, aarzel dan niet om ons te contacteren via ticketing@kvmechelen.be of 015 21 82 30 (optie ticketing).