Terug 27 november 2017

Geniet met het Malinwa Trio Pack van de nieuwjaarswedstrijden

Vanaf maandag 27 november bieden we een Malinwa Trio Pack NEW YEAR aan, een voordelig mini-abonnement waarmee je de topper tegen Club Brugge (20/12) en de thuisduels tegen Zulte Waregem (20/01) en Moeskroen (26/01) kan bijwonen.

 

Na de dubbele confrontatie in eigen huis tegen RC Genk deze week (woensdag 29/11 voor de Croky Cup, zaterdag 02/12 voor de competitie) volgen vlak vóór en na Nieuwjaar drie thuisduels:

– woensdag 20 december om 20.30u     KV Mechelen – Club Brugge

– zaterdag 20 januari om 20.30u              KV Mechelen – Zulte Waregem

– vrijdag 26 januari om 20.30u                  KV Mechelen – Moeskroen

 

Om je de kans te bieden deze drie thuiswedstrijden aan een gunstig tarief bij te wonen, bieden we een voordelig wedstrijdpakket aan: het ‘Malinwa Trio Pack NEW YEAR’, een mini-abonnement waarbij je een ticket voor de topper tegen Club Brugge en de thuisduels tegen Zulte Waregem en Moeskroen in één keer koopt en daarbij tot 20% bespaart ten opzichte van de normale ticketprijzen.

 

In deze tabel vind je de prijzen van het Malinwa Trio Pack. Dit is verkrijgbaar in alle vakken en voor volwassenen én jeugd.

Je kan je een ‘Malinwa Trio Pack NEW YEAR’ aanschaffen op twee manieren:

– vanaf maandag 27 november online via www.kvmechelenticketshop.be

– vanaf maandag 27 november in de ticketshop van KV Mechelen (ma-woe-vr 9u-18u, di-do 9u-12.30u & 13.30u-19u)

 

Indien je het ‘Malinwa Trio Pack NEW YEAR’ via www.kvmechelenticketshop.be wenst aan te kopen, dan ga je na het inloggen meteen naar het product ‘Malinwa Trio Pack’ en kies daar je gewenste plaats in het stadion. Na de betaling ontvang je een mail met daarin een bijlage met drie e-tickets, één voor elk van deze drie wedstrijden.

 

De losse verkoop voor de topper tegen Club Brugge gaat van start op donderdag 7 december.

 

Indien je meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren via ticketing@kvmechelen.be of 015 21 82 30 – optie ticketing.