Terug 31 augustus 2017

De clubgids 2017-2018 is uit

Het fanweekend komt eraan en dat betekent traditioneel ook heel wat leuke nieuwe producten in de fanshop en tal van acties van partners. blikvanger is de nieuwste clubgids.

 

Toppers in de meer dan 120-pagina’s tellende clubgids zijn ongetwijfeld de interviews met Rob Schoofs en Johan Timmermans en de vernieuwde spelerspagina’s. Daarnaast vind je gesprekken met aanvaller alias “oorlogsmaker” Stefan Drazic en clubiconen Tom Caluwé en Sven Swinnen terug en ontdek je de dilemma’s die Nicklas Pedersen, Ahmed El Messaoudi en Andy Kawaya teisteren.

 

Nieuw dit jaar zijn de kinderpuzzels. “Zoek Seth De Witte en zoek de juiste Colin Coosemans”, geef toe, zelfs als volwassene zit je straks te speuren. En wie er maar niet genoeg van kan krijgen, kan zijn of haar dochter of zoon zoeken op de jeugdteamfoto’s. Ook Dames en G-team vind je terug in de gids. De Clubgids 2017-2018 kost slechts 5 euro. Je krijgt er ook een bon voor de gratis officiële ploegfoto bovenop.

Nieuw in de fanshop: Playstation 4 in Malinwa-jasje en gratis armbandjes

Neem zeker een kijkje in onze fanshop, want naast de clubgids bieden we een geweldige skin voor jouw Playstation 4 aan.

En dankzij onze merchandisingpartner Topfanz kan je een gratis KVM-armbandje afhalen in de fanshop.

 

Pettenactie en gratis pintjes van MAES

 

MAES Pils lanceert dan weer tijdens het fanweekend de “pettenactie”. 6 pintjes geven recht op een unieke pet. Wie vrijdag na de wedstrijd tegen AZ bovendien één van de voetballen vangt, kan 6 gratis pintjes afhalen in de kantines.