Terug 7 juli 2017

Nieuwe spits voor KVM: Stefan Drazic tekent

KV Mechelen blijft zich verder versterken. Na eerder deze week Rob Schoofs, zette Stefan Drazic (24) vrijdagmiddag zijn handtekening onder een contract bij Malinwa. “Ik wil hier veel goals maken en assists geven”, zegt de spits die nog maar deze ochtend in België landde.

 

Drazic is een centrumspits die sinds 2016 bij de Servische eersteklasser FC Vozdovac voetbalde. Hij heeft al 95 competitiewedstrijden in de Servische “SuperLiga” op de teller waarin hij 19 keer scoorde.

Stefan Drazic kwam vanochtend op de luchthaven aan, slaagde in zijn medische testen en kwam in het AFAS Stadion een kijkje nemen en zijn contract voor 3 seizoenen, tot juni 2020 dus, ondertekenen.

Drazic: “Wil veel goals maken”

De Serviër landde vandaag pas in België. “Ik ben blij dat ik bij een club met veel traditie – ja, ik weet dat KV Mechelen ooit zelfs de Europabeker heeft gewonnen – en met fantastische supporters mag voetballen”, zo zegt Drazic in een eerste reactie. “Hopelijk kan ik hier veel goals maken en assists geven.”   Een uitgebreid video-interview kan je later vandaag op onze site terugvinden.

Welkom Stefan! #nieuwespits

Een bericht gedeeld door KV Mechelen (@kvmechelen) op