Terug 10 augustus 2017

KVM breekt clubrecord: 9.500 abonnementen

Voor het eerst in de clubgeschiedenis haalt KV Mechelen de kaap van 9.500 abonnementen. De club wenst alle abonnees te bedanken voor het vertrouwen.

 

Een heuglijk moment donderdagnamiddag op Malinwa: om 16.42u ging het 9.500ste abonnement voor dit seizoen over de toonbank – en daarmee sneuvelde het clubrecord uit 2009. Toen klokten we na de bekerfinale tegen RC Genk af op 9.499 stuks.

Opmerkelijk genoeg was het… Jordi Vanlerberghe, die deze zomer KV Mechelen verruilde voor Club Brugge, die binnenwandelde om een abonnement in het vak H1 te kopen voor zijn vader Danny. Zo is meteen duidelijk dat het jeugdproduct geel-rood nog steeds een warm hart toedraagt.

 

 

In Brugge, maar vooral in Mechelen

“Uiteraard, KV blijft familie voor ons”, aldus papa Danny Vanlerberghe. “Jordi speelde van jongsaf in de Mechelse jeugd, ik heb hier meer tijd doorgebracht dan thuis (lacht). Ook nu Jordi in Brugge speelt, blijven we KV volgen. Ik zal er niet elke wedstrijd kunnen zijn, maar gelukkig spelen KV en Club niet altijd op hetzelfde moment. En natuurlijk is fantastisch dat we net de 9.500ste abonnee zijn – daar zijn we heel trots op.”

 

Het bereiken van de nieuwe mijlpaal staat symbool voor de groei van KV Mechelen. Voor het vierde jaar op rij realiseren we een stijging in het aantal abonnees: van 7.129 in 2015, naar 8.038 in 2016, naar 9.002 vorig seizoen, tot minstens 9.500 nu. En dat allemaal dankzij u!

 

Het aantal abonnees kan nog oplopen, want de abonnementenverkoop loopt gewoon door. Supporters die al een abonnement kochten kunnen via de welluidende actie “Kakker zoekt Makker” zelfs nog korting krijgen op hun abonnement indien ze een nieuwe abonnee aanbrengen.