Terug 20 maart 2017

Union Saint-Gilloise - KV Mechelen: Ticketing

Op zaterdag 1 april trekt KV Mechelen naar de Heizel voor haar eerste opdracht in de play-offs, dit voor de uitwedstrijd tegen Union SG (20u). Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte buscombi.

Union Saint-Gilloise – KV Mechelen wordt op zaterdag 1 april om 20u afgetrapt. De traditieclub werkt dit seizoen haar thuiswedstrijden af in het Koning Boudewijnstadion.

De 11-voudige landskampioen stelt maar liefst 2.662 zitplaatsen ter beschikking van de Mechelse supporters. Voor deze wedstrijd geldt géén verplichte buscombi, dus de Mechelse fans mogen op eigen vervoer naar de Heizel afzakken.

 

Mogelijk enkel tickets in voorverkoop

Mogelijk zal er wel geen bezoekersloket op de Heizel geopend zijn op de dag van de wedstrijd, maar daarover valt later een definitieve beslissing.

Je kan je tickets sowieso bestellen via één van de erkende busclubs van Malinwa (een overzicht vind je op de site van het Supportersorgaan www.passieenstrijd.be) of in voorverkoop aankopen in de ticketshop van KV Mechelen op donderdag 30 en vrijdag 31 maart.

 

De prijzen (alleen zitplaatsen):
Volwassenen: 20 euro
-16-jarigen (moeten wel een ticket hebben): gratis

Sinds dit seizoen nemen ook de drie eerst gerangschikte clubs uit 1B (op de kampioen na uiteraard) deel aan play-off 2. Daardoor zitten ook Union SG en Lierse SK in onze poule.