Terug 24 januari 2017

STVV - KV Mechelen: Selectie

KV Mechelen trekt woensdagavond naar Sint-Truiden. Yannick Ferrera selecteerde 20 namen. Yohan Croizet is disciplinair geschorst. Croizet bood onder meer via twitter zijn excuses aan voor zijn reactie tegenover de groep.

Yannick Ferrera ging op zijn perspraatje kort in op de schorsing van Croizet. “Zondag tijdens zijn vervanging in de match tegen Westerlo zijn er dingen gebeurd die niet kunnen. Niemand is groter dan de supporters, het logo, de spelers, de staf of het bestuur. Als iemand dat wel doet uitschijnen, blijkt dat van een gebrek aan respect. Ik heb in overleg met staf en bestuur beslist om Yohan niet op te nemen in de selectie tegen STVV. Hopelijk is dit een les voor hem.”
Tim Matthys (blessure) en Xavier Chen (ziek) zijn er niet bij. Seth De Witte voetbalde gisteren met de beloften mee, maar de wedstrijd op STVV komt nog te vroeg. Mats Rits en Aleksandar Bjelica komen terug uit schorsing.

 

De selectie:

Moris Anthony
Coosemans Colin
Swolfs Anthony
Bjelica Aleksandar
Vitas Uros
Cocalic Edin
Van Cleemput Jules
Cobbaut Elias
Schouterden Nils
El Messaoudi Ahmed
Paulussen Laurens
Vanlerberghe Jordi
Filipovic Zeljko
Rits Mats
Claes Glenn
Jaadi Rédà
Ninis Sotiris
Verdier Nicolas
Kolovos Dimitris
Osaguona Christian

 

Yohan Croizet excuseerde zich ondertussen bij de staf en de spelersgroep voor zijn ongepaste reactie na de wedstrijd tegen Westerlo. Ook op twitter excuseerde hij zich.