Terug 18 mei 2017

STVV - KV Mechelen: Praktisch

Vrijdagavond trekt Malinwa al voor de derde keer dit seizoen richting Stayen. Een praktisch overzicht.

Start

Vrijdag 19 mei 2017

Aftrap: 20u30

Wedstrijdleiding

Jonathan Lardot

Laurent Conotte

Vito Di Vicenzo

Wesley Alen

 

Ticketinfo

Geen buscombi, de loketten zijn geopend.

Alle info vind je hier.

 

Place to be

Stayen

Tiensesteenweg

3800 Sint-Truiden

 

Geen vlaggen toegelaten

Door eerdere incidenten met Bengaals vuur op verplaatsing zijn uit veiligheidsoverwegingen vlaggen en spandoeken verboden.

 

RIO Stayen

Bijzondere bepalingen eigen aan het stadion Stayen:

– Het is verboden om het stadioncomplex te betreden in het bezit van toeters met drukgas.

– De scheiding naar het speelveld te overschrijden, dit wordt gesanctioneerd met een administratief stadionverbod van minimum 2 jaar en een administratieve geldboete van € 1000.

– De autobestuurders in het bezit van een parkeerbewijs zijn gehouden aan de richtlijnen gegeven door de parkeerwachters en stewards. De club is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en diefstal op het parkeerterrein.

– De toegang tot het stadion wordt verboden aan de supporters welke zich aanbieden aan de STVV compartimenten en die drager zijn van duidelijke kentekens van een andere ploeg dan STVV.

– In tribune West 2nd floor en 3th floor worden pet en sjaal van een andere ploeg gedoogd.

– Tickethouders van de Noord-tribune hebben enkel toegang tot de Goethalszaal en de zitplaatsen van deze tribune.

– Verbod het stadion binnen te brengen en te gebruiken, elk middel dat er toe leidt om geluid elektronisch te versterken hetzij door een elektronisch, elektrisch of enig ander middel van stroomvoorziening of daarmee gelijkgesteld (vb. megafoon, micro’s, enz.)

– De “socio-business-class”, bestaande uit outside-seats en vergaderruimtes, wordt uitsluitend bezocht door vergunninghouders en hun genodigden: de Raymond Goethalszaal, het Hotel, de White Room, de Silver Room, de Gold Room, de Imanex-Room, het Grand Café, Rvue-zaal en de Skyboxen. Deze stadiononderdelen worden beschouwd als openbare plaats. Dit betekent dat de voetbalwet hier ook van toepassing is.

– Voor het verbruik van eten en drank in de tribunes zijn de algemene voorwaarden van toepassing vervat in het protocolakkoord en zijn geldig t.e.m. 31 juli van het lopende jaar.