Terug 31 januari 2017

KVO – KVM: buscombi

Voor de uitwedstrijd in Oostende van zaterdag 4 februari (20.30u) krijgen de supporters van KV Mechelen 845 zitplaatsen in het bezoekersvak toegewezen. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi.

De wedstrijd Oostende – KV Mechelen wordt op zaterdag 4 februari om 20.30u afgetrapt.

De West-Vlamingen stellen 845 overdekte zitplaatsen ter beschikking van de Mechelse supporters. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. Er wordt dus geen losse verkoop georganiseerd op het secretariaat van KV Mechelen en de avond van de wedstrijd zijn er geen tickets meer aan de loketten, ook niet bij de thuisploeg.

Supporters van KV Mechelen die de wedstrijd in het bezoekersvak willen bijwonen, dienen mee te bollen met één van de busclubs van KV Mechelen. De lijst van de busclubs (met contactgegevens) vind je op de site van het Supportersorgaan www.passieenstrijd.be.

De politiediensten van Oostende tonen evenwel begrip voor het feit dat sommige KV-supporters al een verblijf aan zee geboekt hadden vóór de beslissing over de verplichte buscombi genomen werd. Mensen in deze situatie kunnen contact opnemen met het secretariaat van KV Mechelen via ticketing@kvmechelen.be of 015 21 82 30 (optie ticketing). Voor hen is, op voorwaarde van het doorgeven van identiteit en een bewijs van hotelboeking vóór 15/01, een aparte regeling geldig.

Ticketprijzen:
€20 (volwassene)
€10 (-16 jaar)

Rolstoelgebruikers kunnen vooraf een gratis ticket aanvragen via ticketing@kvmechelen.be.