Terug 23 september 2016

KV Mechelen - Zulte Waregem: Mis de eerste topper met Ferrera niet!

De nummer zes tegen de nummer één: de topper van de achtste speeldag van de Jupiler Pro League wordt in het AFAS Stadion gespeeld. Het is meteen ook de eerste thuismatch van Yannick Ferrera. En dat blijkt uit de ticketverkoop: KV Mechelen – Zulte Waregem lokt nu al, één dag voor de aftrap, meer dan 10.000 toeschouwers. Ook jij kan er nog bij zijn.

 

De aantrekkelijke affiche, de mooie nazomer, het thuisdebuut van de jarige Yannick Ferrera: de voorverkoop voor KV Mechelen – Zulte Waregem (zaterdag, 20u) loopt als een trein. Voor de vierde keer op rij halen we meer dan 10.000 toeschouwers, en gezien de interesse zullen we zelfs boven de 11.000 eindigen, ruim 1.500 toeschouwers meer dan dezelfde wedstrijd vorig seizoen.

 

Mis het niet en schaf nu je tickets aan!

Ook jij kan er nog bij zijn. Er zijn nog voldoende manieren om je een ticketje voor deze topper aan te schaffen:

– online via www.kvmechelenticketshop.be tot zaterdag 17u

– in voorverkoop op het secretariaat zaterdagochtend tussen 10u en 12u

– aan de loketten zaterdagavond vanaf 18.30u

 

De vakken E1, E2, H2, H3 en H4 zijn uitverkocht voor het hele seizoen, maar er zijn nog voldoende mogelijkheden voor de mensen die wensen te zitten. In de zitvakken bieden we immers drie prijscategorieën aan: 19 euro achter het doel kant hoofdingang (vakken K1, K2), 22 euro achter het doel kant Telenet (vakken E3, G) en 27 euro op de hoofdtribune en in de nieuwe tribune langs de zijlijn (vakken A, B, H1).

Voor jongeren tot en met 18 jaar is dat: 14, 17 en 22 euro. Gelieve er wel rekening mee te houden dat de zittickets aan kindertarieven om organisatorische redenen niet aan de loketten verkrijgbaar zijn, dus alleen in voorverkoop of via www.kvmechelenticketshop.be. Er zijn nog zo’n 1.000 zitplaatsen beschikbaar.

Staanplaatsen zijn verkrijgbaar in de vakken C, D, F en I.

 

Kom zaterdagavond naar het AFAS Stadion om te supporteren voor Malinwa!