Terug 16 mei 2017

KV Mechelen - Union Saint-Gilloise: Reacties

KV Mechelen won vanavond haar thuiswedstrijd tegen Union met het kleinste verschil. Jordy Peffer zorgde voor de enige treffer van de avond. Door de ruime overwinning van STVV grijpt geelrood zo goed als zeker naast groepswinst in poule A.

 

Vanlerberghe: “We kregen vanavond voldoende kansen om 3-0 of 4-0 te winnen. Helaas lieten we de talrijke mogelijkheden onbenut. Aangezien het doelpuntensaldo beslissend is bij een gelijke stand, wordt het heel erg moeilijk om ons nog tot groepswinnaar te kronen. Vanavond was het voor ons vooral belangrijk om met een positief resultaat mogelijk onze laatste thuiswedstrijd dit seizoen af te sluiten. We kunnen terugblikken op een mooi seizoen en dus waren we een overwinning verschuldigd aan onszelf en aan onze supporters. Over mijn persoonlijke toekomst wordt wel wat gezegd en geschreven, maar dat bekijk ik pas na het seizoen. Ik mag ook niet vergeten dat ik dit seizoen lange tijd heb gesukkeld met een blessure en ook tijdens de playoffs een dipje heb gekend. Maar we zien wel wat er komt. Eerst vrijdagavond nog de wedstrijd op STVV en je weet maar nooit wat er nog uit de kast valt.”

 

Peffer: “Wat een mooie avond voor mij. Ik kreeg vanavond het vertrouwen van de coach en kreeg mijn kans van bij de aftrap. Geweldig. Dat ik dan nog het doelpunt kan maken is fantastisch. Het is een bedanking voor het vertrouwen dat ik krijg van de coach.”