Terug 26 april 2017

KV Mechelen - STVV: Reacties

Na de gewonnen wedstrijd tegen STVV lieten we de matchwinnaar en de debutant van vanavond aan het woord.

 

Schouterden: “Het is natuurlijk leuk om matchwinnaar te zijn, maar een goede wedstrijd was het vandaag niet. Mijn doelpunt was trouwens voor drie-vierde de verdienste van Tim Matthys. Hij legde de bal perfect waar hij moest komen. Beter kon niet. Het was ook één van de weinige vlotte aanvallen die we bij mekaar gevoetbald hebben.”

 

“Mijn gebaar naar de bezoekende supporters? Ik heb niks verkeerds gedaan. Ze blijven dingen roepen en me op de korrel nemen. Dat siert hen niet. Ik heb gereageerd met een doelpunt en dat voelt goed. Ik heb trouwens een heel goede band met veel mensen binnen STVV. Ik heb er een fantastische periode beleefd. Na vanavond staan we op kop en hebben we alles in eigen handen, maar we moeten alert blijven.”

 

Callebaut: “Een overwinning tijdens je debuut is mooi meegenomen. Ik ben tevreden met mijn prestatie. Ik heb gedaan wat ik moest doen en ook erg genoten op het veld. De coach heeft gezegd dat ik mijn eigen spel moest spelen en dat hij vertrouwen in me heeft.”

 

“Ik heb lang gewacht op m’n eerste minuten en het smaakt natuurlijk naar meer. We deden vanavond wat we moesten doen en we hebben ons lot in eigen handen. Onze doelstelling blijft dezelfde: we willen play-off 2 winnen.”