Terug 1 december 2016

KV Mechelen - KAS Eupen: Supporter jij net als 10.000 andere fans mee voor Malinwa?

Vrijdag ontvangen we Eupen in het AFAS Stadion – en voor de negende thuiswedstrijd op rij gaan we méér dan 10.000 toeschouwers trekken. Wie een ticket wil aankopen, kan donderdag en vrijdag terecht in de nieuwe ticketshop, vrijdagavond aan de loketten of online op www.kvmechelenticketshop.be.

 

KV Mechelen – AS Eupen wordt op vrijdag 2 december om 20.30u afgetrapt. De Oostkantonners presteren knap bij hun terugkeer in eerste klasse. Toch hopen wij op ons thuiselan door te gaan en de vierde opeenvolgende overwinning in het AFAS Stadion te realiseren.

Daarbij rekenen we op jouw massale steun en de typische KV-ambiance, zoals tegen AA Gent en Standard. Kom de ploeg vrijdag dus mee naar de zege schreeuwen. Er zijn nog mogelijkheden genoeg om je een ticketje aan te schaffen: online tot vrijdag 17.30u via www.kvmechelenticketshop.be, op donderdag (9u-19u) en vrijdag (9u-17u) in de nieuwe ticketshop (in de fanshop in de nieuwe tribune) of vrijdagavond vanaf 19u aan de loketten.

 

Voordelig Malinwa Trio Pack December nog beschikbaar tot vrijdag 17.30u

De loketten zijn op de avond van de wedstrijd geopend. Belangrijk daarbij: de gratis staantickets voor kinderen onder zes jaar en de zittickets aan kindertarieven voor jongeren onder 19 jaar zijn op de avond van de wedstrijd NIET aan de loketten beschikbaar.

Deze kunnen in voorverkoop op het secretariaat aangeschaft worden of online via www.kvmechelenticketshop.be tot drie uur voor de wedstrijd.

Je kan ook een ticket voor de drie thuiswedstrijden in december kopen tegen voordeeltarief én met een KVM-kerstcadeau erbovenop. Dit Malinwa Trio Pack December kan je aankopen in de nieuwe ticketshop tot vrijdag 17u en online tot vrijdag 17.30u. Het is niet verkrijgbaar aan de loketten.

ll9a8753kl

TICKETPRIJZEN:
Zitplaatsen (A, B, H1):
Volwassenen: 27 euro
-19- jarigen: 22 euro (alleen in voorverkoop of via www.kvmechelenticketshop.be)

Zitplaatsen (E3, G):
Volwassenen: 22 euro
-19- jarigen: 17 euro (alleen in voorverkoop of via www.kvmechelenticketshop.be)

Zitplaatsen (K1, K2):
Volwassenen: 19 euro
-19- jarigen: 14 euro (alleen in voorverkoop of via www.kvmechelenticketshop.be)

Staanplaatsen (C, D, F en I):
Volwassenen: 17 euro
-19- jarigen: 10 euro
-6- jarigen: gratis (in voorverkoop, ticket af te halen op vertoon van identiteitsbewijs)

 

TICKETVERKOOP:
– Online ticketverkoop via www.kvmechelenticketshop.be tot vrijdag 2 december om 17.30u
– In voorverkoop in de nieuwe ticketshop: elke werkdag doorlopend van 9u tot 18u, op dinsdag en donderdag tot 19u.
– Op vrijdag 2 december, de dag van de wedstrijd: in de nieuwe ticketshop van 9u tot 17u, aan de loketten vanaf 19u