Terug 20 december 2016

KV Mechelen - Sporting Charleroi: Reacties

Malinwa won vanavond met het kleinste verschil van haar zwarte beest. Mats Rits was er als de kippen bij om een knal van Bjelica in doel te werken en zo de belangrijke drie punten thuis te houden.

 

Verdier: “We bekijken het wedstrijd per wedstrijd. Het is belangrijk om geconcentreerd te blijven en vol voor elke overwinning te gaan. We zetten een mooie serie neer en dat zorgt voor het nodige vertrouwen.”

 

Bjelica: “Dit is een belangrijke overwinning na een collectief sterke prestatie. We bekijken het wedstrijd per wedstrijd. Het is belangrijk om geconcentreerd naar de match toe te werken. Samen werken we toe naar iets moois. Wat dat zal zijn, zullen we op het einde van het seizoen weten (grijnst). Wedstrijden spelen zoals vanavond is geweldig. De supporters zorgden voor een fantastische atmosfeer. Genieten!”

 

MECHELEN, Jupiler Pro League, seizoen 2016 / 2017 , Belgisch voetbal, 20–12-2016, KV Mechelen – R Charleroi SC, Rits Mats

 

Rits: “Ik denk dat we vanavond terecht de drie punten pakken. We zitten in een positieve flow. We hebben hard voor elkaar gevochten vanavond en ik heb altijd het gevoel gehad dat we zouden winnen. KV Mechelen heeft altijd al een sterke thuisreputatie gehad die we de laatste weken extra in de verf zetten. In tegenstelling tot de voorbije jaren pakken we nu ook op verplaatsing punten. Toch moeten we rustig, maar geconcentreerd blijven werken. Het is niet omdat we rustig blijven, dat we geen ambitie tonen. Integendeel. We willen elke wedstrijd winnen. De honger is enorm groot. We trekken met het nodige vertrouwen naar Zulte en hebben er niets te verliezen.”