Terug 20 december 2016

KV Mechelen - Sporting Charleroi: Allemaal samen voor zes-op-een-rij!

Het zijn hoogdagen in het AFAS Stadion. Na de zwaarbevochten zege tegen Waasland-Beveren volgt dinsdag meteen de kraker tegen Charleroi. Yannick Ferrera en zijn spelers rekenen op de steun van álle supporters om het ‘zwarte beest’ eindelijk te verslaan en de zesde thuiszege op rij te pakken. Bestel nu meteen je tickets!

 

Tegen Waasland-Beveren boekten we de vijfde opeenvolgende thuiszege en dinsdag gaan we tegen Charleroi zowaar voor zes-op-een-rij!

De ultieme uitdaging voor de spelers en trainers, want de Carolo’s groeiden de jongste jaren uit tot ons zwart beest: de laatste zege van KV tegen Charleroi in de reguliere competitie dateert van juli 2012 (4-2), toen… Yannick Ferrera bij de Zebra’s zijn eerste match op het hoogste niveau coachte. Zó lang is het dus geleden.

Elke supporter telt
Daarom telt dinsdagavond élke supporter, élke stem, élke geel-rode steun om de ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Heb je geen abonnement, dan schaf je een los ticketje aan. Ben je abonnee, dan breng je iemand mee. Mis de laatste thuiswedstrijd van 2016 niet – allemaal samen gaan we het AFAS Stadion doen bruisen.

 

Koop nu meteen je kaartjes online (via www.kvmechelenticketshop.be), maandag en dinsdag in de nieuwe ticketshop in de nieuwe tribune of dinsdagavond aan de loketten. Wens je meer informatie, contacteer ons via 015 21 82 30 (optie ticketing) of via ticketing@kvmechelen.be.

 


TICKETPRIJZEN:
Zitplaatsen (A, B, H1):
Volwassenen: 27 euro
-19- jarigen: 22 euro (alleen in voorverkoop of via www.kvmechelenticketshop.be)

Zitplaatsen (E3, G):
Volwassenen: 22 euro
-19- jarigen: 17 euro (alleen in voorverkoop of via www.kvmechelenticketshop.be)

Zitplaatsen (K1, K2):
Volwassenen: 19 euro
-19- jarigen: 14 euro (alleen in voorverkoop of via www.kvmechelenticketshop.be)

Staanplaatsen (C, D, F en I):
Volwassenen: 17 euro
-19- jarigen: 10 euro
-6- jarigen: gratis (in voorverkoop, ticket af te halen op vertoon van identiteitsbewijs)

 

TICKETVERKOOP:
– Online ticketverkoop via www.kvmechelenticketshop.be tot dinsdag 17.30u
– In de nieuwe ticketshop op KV: op maandag van 9u tot 18u, op dinsdag van 9u tot 17u
– Loketten dinsdag open vanaf 19u