Terug 26 juni 2016

GR Katelijne - KV Mechelen: Wedstrijdverslag

KV Mechelen won zondagmiddag met 1-6 van Groen Rood Katelijne.

Malinwa kwam in het traditionele oefenduel op Groen Rood Katelijne al snel op voorsprong: Verdier werkte netjes af in de verste hoek. Diezelfde Verdier had even later de 0-2 al kunnen maken, maar de Fransman stuitte op de paal.

Verdier zorgde voor paniek in de thuisdefensie. Net voor het halfuur ging de bal op de stip na een fout op het nummer 99 van Malinwa. Matthys zette de 0-2 op het bord, vlak voor de pauze deed Rits er nog eentje bij.

Na de rust moest doelman Swolfs zich eerst omdraaien, maar even later was Veselinovic bij de pinken om de vierde en vijfde van de namiddag tegen de netten te jagen.

In het slot van de match vond Veselinovic nog de lat en maakte hij op aangeven Croizet de 1-6.

Wedstrijddigest:

KV Mechelen (1e helft): Coosemans, Bjelica, Vanlerberghe, El Messaoudi, Chen, Claes, Rits, Matthys, Kolovos, Crepulja, Verdier

KV Mechelen (2e helft): Swolfs, Paulussen, De Witte, Filipovic, Schouterden, Croizet, Callebaut, Van Cleemput, Veselinovic, Peffer, Cobbaut

Doelpunten: 4′ Verdier (0-1), 28′ Matthys (pen, 0-2), 42′ Rits (0-3), 56′ ? (1-3), 66′ Veselinovic (1-4), 68′ Veselinovic (1-5), 80′ Veselinovic (1-6)