Terug 25 november 2016

Club Brugge - KV Mechelen: Reacties

Twee discutabele strafschoppen tijdens Club Brugge – KV Mechelen. Xavier Chen is alvast duidelijk over diegene die hij veroorzaakte:

 

“Het was geen penalty. De manier van springen van Izquierdo was ook enorm overdreven. Ik denk ook niet dat de scheidsrechter overtuigd was. Tot die penalty zaten we trouwens goed in de wedstrijd. Daarna gaven we te veel ruimte weg. Verliezen is verliezen, maar dit is wel pijnlijk. Alleen moeten we het ook niet dramatiseren. Dinsdag krijgen we opnieuw een wedstrijd voorgeschoteld.”

 

Colin Coosemans moest zich zes keer omdraaien, maar het hadden er nog meer kunnen zijn:

 

“Een goede wedstrijd van mij? Dat is een schrale troost. Zes doelpunten pakken, dat is gewoon balen. De verdediging stond goed de laatste weken, maar nu… Bij de 2-1 geloofden we er nog in, maar dit zijn harde cijfers. Het was de dag van net niet. Er waren een paar kantelmomenten in deze wedstrijden, en die draaien net niet in ons voordeel uit.”

dsc_1454

Een van die kantelmomenten was de gemiste strafschop van Dalibor Veselinovic:

 

“Ik neem mijn verantwoordelijkheid voor de gemiste strafschop. Ik wou absoluut scoren, omdat ik dit seizoen nog niet veel tot spelen ben toegekomen. Ik vroeg aan Uros (Vitas) of ik hem mocht nemen. Ik heb de lijst niet gerespecteerd en heb daarom ook m’n verontschuldigingen geboden aan mijn ploeggenoten. De coach was kwaad ja, maar ik denk ook wel dat hij begrijpt dat ik absoluut wou scoren. Volgende keer zal ik wel de lijst respecteren.”