Terug 17 februari 2017

Gebruik gratis de Play Sports-app in het stadion!

Dankzij onze partner Play Sports kunnen we jou een straffe extra aanbieden tijdens KV Mechelen – Lokeren. Download nu de Play Sports-app en haal meer uit de volgende thuismatch. Zo kan je meteen buitenspel dubbelchecken, een doelpunt van Verdier herbekijken of een rode kaart evalueren. Probeer het dit weekend zelf tijdens de match tegen Lokeren met onderstaande login. Ook volg je via de app live de score op de andere velden en kan je andere boeiende video’s bekijken.

 

Wat heb je nodig?
– De gratis Play Sports-app. Download de app vóór je naar het stadion gaat! Download nu voor iPhone of Android
– Je moet in het AFAS Stadion zijn.
– Log in het stadion in als ‘KVM2017’ en gebruik als wachtwoord ‘kakkers2017’.

 

Dit aanbod geldt zowel voor klanten als niet-klanten. Met de Play Sports-app voeg je een extra dimensie toe aan sport kijken. Denk aan belangrijke herhalingen, maar ook aan een massa extra stats, instant goal alert en nog veel meer. Om meer te leren over de app kan je hier terecht.

 

Play Sports biedt je veel meer dan alle duels uit de Jupiler Pro League. Geniet ook van spektakel uit de Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A en Ligue 1* en de spannendste wedstrijden in het Belgische hockey, basketbal, volleybal en veldrijden!

Meer over Play Sports vind je hier!