Terug 29 november 2016

Zulte Waregem II – KVM II: 0-1

Na het onderlinge bekertreffen wisten de Mechelse beloften wat hen te wachten stond. Bij KV Mechelen ontbraken er nu wel meerdere spelers, maar KVM trok wel naar Zulte Waregem met de bedoeling een mooi resultaat neer te zetten en de drie punten mee naar huis te nemen.

 

GESLOTEN WEDSTRIJD

De eerste helft was vrij gesloten met af en toe doelgevaar aan beide zijden. De doelmannen moesten zich echter niet onderscheiden. Te veel spelers acteerden bij geelrood niet op hun normale niveau waardoor er al te vaak iets misliep. Ook Zulte Waregem kwam er niet uit.

 

NIVEAU OPKRIKKEN

Het kwam er dus op aan om na de rust het individueel niveau op te krikken. Gelukkig voor KVM gebeurde dit ook. De Mechelse beloften kwamen meer en meer opzetten.

Ahrry, veruit de bedrijvigste aanvaller bij KVM, vond echter de weg naar het net niet. Hij besloot telkens voorlangs. Toen hij na een individuele actie Peffer bediende, was het wel raak. 0-1.

 

GEEN VERTROUWENSBOOST

Deze voorsprong gaf geelrood echter geen vertrouwensboost. De wedstrijd kabbelde verder zonder dat KVM tot uitgespeelde kansen kwam. De Mechelse verdedigers Smolders en Avetisov waren telkens de redders in nood. De Reys moest helemaal op het einde nog een kopbal uit zijn kooi ranselen. Maar uiteindelijk trok KV Mechelen zo wel de 0-1 overwinning over de streep.

 

 

Wedstrijddigest:

Doelpunten: 70’ Peffer (0-1)

 

KV Mechelen: De Reys, Demirel (87’ V Hoorenbeeck), Smolders, Avetisov, Gille, Crepulja, Benelhadi (85’ Augustijns), Lagrib (76’ Muala), Wilms, Peffer en Ahrry.