Terug 7 mei 2017

Waasland-Beveren II – KVM II: 0-1

De Mechelse beloften wonnen wel hun wedstrijd tegen Waasland-Beveren. Soladio tekende voor de enige treffer van de avond.

Malinwa II begon met een aantal spelers tussen de lijnen die de club op het einde van het seizoen zullen verlaten. Toch was dit niet te zien aan de inzet van de Mechelaars. Dat het slechts 0-1 stond bij de rust, was te wijten aan een aantal gemiste doelkansen. Gelukkig voor geelrood wist Soladio wel hoe het moest en bracht de bezoekers op voorsprong. Een niet-gekregen strafschop had de score eventueel nog verder kunnen doen oplopen, maar de scheidsrechter liet begaan.

Na de pauze speelde Malinwa II de wedstrijd al bij al eenvoudig uit, maar was zelf onvoldoende scherp om de score uit te diepen. Met drie extra punten op de teller wacht geelrood nog één wedstrijd op de slotspeeldag.

 

Wedstrijddigest

KV Mechelen II: De Schoenmaeker, Avetisov (45′ Van Horenbeeck), Verboven, Smolders (45′ Tindemans), Demirel (20′ Verhaeghe), Van Remoortel, Doagbodzi, Gille, Lagrib, Soladio, Bolingoli (72′ Nganga)

Doelpunten: 32′ Soladio (0-1)