Terug 31 augustus 2016

KVM II – Lokeren II: 1-3

Maandagavond namen de beloften het op tegen Lokeren. KV Mechelen werd overpowered en verloor uiteindelijk de wedstrijd met 1-3. 

 

 

AFSTRAFFING

Beide ploegen startten de wedstrijd op hun kenmerkelijke wijze. KV Mechelen zocht meer de combinatie, Lokeren speelde vrij direct. Dat resulteerde in een evenwichtig wedstrijdbegin, zonder doelgevaar, tot diep in de eerste helft een foute opbouwkeuze genadeloos werd afgestraft door de bezoekers.

 

KV Mechelen reageerde met een kopkans van Peffer en kwam uiteindelijk langszij door een afstandsschot van Callebaut. Net voor de rust miste Leal nog de kans om KVM op voorsprong te brengen. Het was echter Lokeren dat met een voorsprong de rust inging. Zij scoorden op hoekschop. 1-2.

29036223620_99eafc1de7_o

TOCH NOG EEN GELIJKMAKER?

Meteen na de pauze ging Malinwa op zoek naar de gelijkmaker, maar het mocht niet baten. Een doelpunt van De Witte werd afgekeurd, Verboven miste een kopkans.

 

En zoals zo vaak, viel het doelpunt dan aan de andere kant. Lokeren liet het daarna wel afweten om de wedstrijd definitief te beslissen. Vrij kort tegen het einde van de wedstrijd kreeg De Witte nog twee kansen om KVM opnieuw in de wedstrijd te brengen, doch zonder resultaat.

 

 

Wedstrijddigest: 

Doelpunten: 26’ (0-1), 35’ (1-1), 42’ (1-2), 54’ (1-3)

KV Mechelen:  Swolfs, Smolders, Verboven (63’ Wilms), Cobbaut, Claes, De Witte, Van Cleemput, Callebaut, Peffer, Zeroual (72’ Muala) en Leal.

Foto’s: 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank