Terug 21 mei 2017

KVM II – Charleroi II: 5-2

Na de overwinning van vorige week wou geelrood met een positieve noot het seizoen afsluiten tegen Charleroi II.

Charleroi toonde zich dit seizoen vaak van haar potige kant en ook op de laatste speeldag was dat niet anders. Zo moesten de bezoekers al vrij snel met 10 verder na een rode kaart. Geelrood profiteerde optimaal van de man-meer situatie. Verhaeghe en Lagrib zette de thuisploeg nog voor de rust op een dubbele voorsprong. Vlak na de koffie zorgde Zeroual al snel voor zekerheid (3-0).

De ruime voorsprong zorgde voor nonchalance bij de thuisploeg met een tegentreffer tot gevolg. Gelukkig prikte Van Hoorenbeeck al snel weer de 4-1 op het bord. Charleroi II gaf zich echter weer niet gewonnen (4-2), maar het slotakkoord van de competitie was voor Jubitana die de 5-2 eindstand op het scorebord schoot. Een mooi einde van het seizoen voor Malinwa.

 

Wedstrijddigest

KV Mechelen: Valkenaers, Avetisov (80′ Bourguignon), Smolders, Van Hoorenbeeck, Verhaeghe (50′ Gody), Van Remoortel (77′ Oppong), Tindemans, Wilms, Jubitana, Lagrib (62′ Nganga), Zeroual

Doelpunten: 32′ Verhaeghe (1-0), 42′ Lagrib (2-0), 55′ Zeroual (3-0), Charleroi (3-1), 65′ Van Hoorenbeeck (4-1), Charleroi (4-2), 86′ Jubitana (5-2)