Terug 10 juli 2016

KVM – Club: Voorverkoop start 11 juli voor staanplaatsen en zitvak K

Maandag 11 juli start de voorverkoop voor KV Mechelen – Club Brugge voor de staanplaatsen en het zitvak K.  De openingswedstrijd van de nieuwe competitie wordt op vrijdag 29 juli om 20.30u afgetrapt. De voorverkoop van de overige zitvakken start op maandag 25 juli.

 

Een abonnement is veruit de meest voordelige formule als je KV Mechelen dit seizoen op regelmatige basis wil aanmoedigen. Je mag zelfs tot zes (in sommige vakken tot zeven) wedstrijden missen om nog voordeel te halen uit je abonnement, ten opzichte van losse tickets. Een abonnement aanschaffen kan uiteraard nog steeds, op het secretariaat of via www.kvmechelenticketshop.be.

 

Wie een los ticket voor de prachtige openingsaffiche KV Mechelen – Club Brugge wenst aan te schaffen, kan vanaf maandag 11 juli terecht op het secretariaat voor de staanvakken C-D-F-I en de zitvakken K1-K2. Aangezien de abonnementenverkoop de komende weken volop doorloopt, stellen we de overige zitvakken A-B-E3-G-H1-H2 pas op maandag 25 juli open voor de losse ticketverkoop.

Er is ook een online verkoop via www.kvmechelenticketshop.be.

 

Je kan maximaal vier tickets per persoon aankopen.

Bekijk alle prijzen en gedetailleerde ticketinfo hier.