Terug 11 januari 2017

Rupel Boom - KV Mechelen: 4-4 (eindstand)

Vanavond stond de eerste oefenpot van het nieuwe jaar op het programma voor geelrood. Na een kwartier voetballen moest Moris zich al voor de eerste keer omdraaien na een treffer van Adesanya. Malinwa zette zonder dominant te voetballen de bordjes weer in evenwicht: Schouterden vond Osaguona voor doel die zijn eerste speelminuten in Mechelse loondienst bekroonde met een doelpunt.

 

Zure koffie

Beide ploegen leken vrede te nemen met een 1-1 ruststand, maar het venijn zat zich in de staart van de eerste helft: Spaenhoven gaf Moris met een heerlijke streep voor de tweede maal het nakijken en ook Trompet pikte zijn doelpuntje mee. Ruststand: 3-1.

Na de rust bracht trainer Ferrera elf nieuwe namen tussen de lijnen en dat leverde meteen de aansluitingstreffer op: Ninis zette zich goed door, maar trof de paal. Rits was er als de kippen bij en schoot de bal tegen de touwen. De thuisploeg leek niet aangeslagen want zette geelrood binnen de twee minuten weer op een dubbele achterstand via een doelpunt van Hens.

 

Doelpuntenkermis zonder winnaar

Malinwa leek lange tijd met de staart tussen haar benen terug te moeten keren naar Mechelen, maar in het slot zette het de bordjes toch weer in evenwicht: eerst hielp de Boomse verdediging een handje na een mooie actie van Bjelica en in het slot was het Peffer die de 4-4 eindstand op het scorebord schoot.

 

Wedstrijddigest

KV Mechelen (1e helft): Moris, Paulussen, Cocalic, Vitas, Schouterden, Filipovic, El Messaoudi, Kolovos, Matthys, Osaguona, Claes

KV Mechelen (2e helft): Coosemans, Van Cleemput, Vanlerberghe, Cobbaut, Bjelica, Rits, Croizet, Peffer, Ninis, Jaadi, Tzandaris

Doelpunten: 16’ Adesanya (1-0), 27’ Osaguona (1-1), 39’ Spaenhoven (2-1), 44’ Trompet (3-1), 55’ Rits (3-2), 57’ Hens (4-2), 85′ (own-goal) (4-3), 88′ Peffer (4-4)