Terug 29 november 2016

Ook Malinwa deelt in december cadeaus uit

December is cadeautjesmaand, óók bij KV Mechelen. Abonnees genieten van een interessante korting in de fanshop, niet-abonnees kunnen een ticket voor de drie thuiswedstrijden plus kerstcadeau aanschaffen aan een voordeeltarief.

 

Niet alleen Sinterklaas en de Kerstman delen in december cadeautjes uit, ook jouw club doet dat. Samen hebben we de beste heenronde in zes jaar én een opmerkelijke stijging in de toeschouwersaantallen gerealiseerd. Daarom willen we jullie belonen voor de steun de voorbije maanden.

 

Voor abonnees
Om jou als abonnee te bedanken, bieden we je het volgende kerstcadeau aan: gedurende de hele maand december geniet je (op niet-wedstrijd-dagen) van een korting van 15% op al onze artikelen in de fanshop, op vertoon van je abonnement.

 

Dé ideale manier om je familie en vrienden te verrassen met een Sinterklaas-, kerst- of eindejaarscadeau van Malinwa.

 

Voor niet-abonnees
Ook voor losse-ticket-kopers hebben we iets moois in petto: een voordeeltarief waaraan je een ticket voor de drie thuiswedstrijden in december plus een kerstcadeau uit de fanshop (te kiezen uit een KVM-sjaal, -pet of -vlag) kan aanschaffen.

 

Dit ‘mini-abonnement’ kan je tot 2 december aankopen op het secretariaat (dan neem je je tickets en kerstcadeau meteen mee), of online via www.kvmechelenticketshop.be (e-tickets ontvang je via mail en kerstcadeau is af te halen in de fanshop op vertoon van een e-ticket van één van deze drie wedstrijden).

 

De tarieven voor een ticket voor drie thuiswedstrijden in december plus KVM-sjaal, -pet of -vlag:

Kom onze ploeg ook aanmoedigen in december, zodat we een vervolg kunnen breien aan onze prachtige 9 op 9 in eigen huis. En beloon jezelf of één van je naasten met een mooi Malinwa-kerstcadeau!