Terug 24 juni 2016

Nieuwe spelers en Opel-wagens voorgesteld

KV Mechelen stelde vrijdagochtend haar nieuwe spelers aan de pers voor. Gelijktijdig maakten alle spelers ook kennis met hun nieuwe Opel-wagens.

Voorzitter Johan Timmermans en sportief directeur Rik Vande Velde namen het woord om de nieuwkomers voor te stellen en het sportieve beleid van Malinwa toe te lichten. “We beseffen dat er veel spelers de club hebben verlaten. We geloven er sterk in dat de jongens die hier vandaag worden voorgesteld, de vrijgekomen plaatsen op een kwalitatieve manier zullen invullen. Het was onze bedoeling om kwantiteit te vervangen door kwaliteit”, sprak voorzitter Johan Timmermans duidelijke taal.

 

“Ons huiswerk is af”, pikte Vande Velde in. “Ik ben afkomstig van West-Vlaanderen, dus ik ga geen zotte uitspraken doen. De verbouwing aan het stadion is momenteel topprioriteit. Stelselmatig kunnen we dan verder de sportieve werking van de club uitbouwen. Clubs zoals Zulte Waregem en KV Kortrijk hebben in het verleden al play-off 1 gespeeld. Dit moet ook haalbaar zijn voor een club als KV Mechelen. Mijn ambitie is om met KV Mechelen play-off 1 te kunnen spelen, maar in welk seizoen dit zal zijn, is moeilijk in te schatten. Zolang de verbouwingen aan het stadion bezig zijn, is het belangrijk om een stabiel seizoen te kunnen draaien. Nadien kunnen we de lat hoger leggen.”

De eerste trainingsweek is nog maar net achter de rug of het huiswerk van Malinwa lijkt al klaar te zijn. “In normale omstandigheden komen er geen spelers meer bij. Enkel wanneer er alsnog jongens de club zouden verlaten, zullen we ingrijpen”, sprak de Mechelse voorzitter.

 

Nieuwe Opel Astra voor A-kern

De A-kern mocht vandaag ook nieuwe wagens in ontvangst nemen. De spelers van Malinwa kregen de sleutels van hun nieuwe Opel Astra, een wagen die tot « Auto van het jaar 2016 » werd uitgeroepen.

Sinds 2014 zorgt Opel in samenwerking met Opel-dealer GMAN Mechelen en leasingmaatschappij J&T Autolease voor de spelerswagens. Begin dit jaar is de samenwerking voor twee seizoenen verlengd.

Vandaag stonden 20 nieuwe Opel Astra’s 1.6 CDTI (110 pk) op hun nieuwe bestuurders te wachten. Kleur van de wagens is de rode tint “Absolute Red”. De trainers mogen voortaan met Opel Insignia’s rondtoeren. Ook als abonnee kan je binnenkort in een spelerwagen rijden: via mail krijg je als abonnee meer nieuws over het exclusieve Opel Partner Programma.

 

 

Bekijk hieronder de foto’s van de persconferentie en de nieuwe wagens:

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank