Terug 24 februari 2017

KVM zoekt medewerkers voor KVtv

KV Mechelen breidt haar communicatieteam uit. Zo zoeken we vrijwillige videomedewerkers voor KVtv. Dé ideale manier om video-ervaring op te doen of je club te helpen. Ontdek hier de jobomschrijving!

Jobomschrijving medewerker KV.tv-redactie

Je hebt een passie voor media en in het bijzonder video en televisie. Je beheerst de Nederlandse taal en praat vlot. Frans of Engels is geen vereiste, wel een pluspunt. Een leuk scenario uitschrijven voor een videoreportage en/of beelden tot een reportage monteren voor op sociale media vormt voor jou geen probleem. Je hebt een hart voor de club en bent bezeten door het voetbalspelletje en de sfeer er rond. Je bent sociaal en een echte teamplayer.

Je werkt mee aan de officiële communicatie van KV Mechelen door tv-reportages te maken voor de website en het intern tv-circuit van de club. Verder heb je een creatieve inbreng om de verschillende clubmedia aantrekkelijk te maken.

De timing voor deze vacature

  • Je kan je kandidatuur (cv en motivatiebrief) met voorbeeld van scenario of videoreportage voor zaterdag 4 maart 2017 opsturen via webteam@kvmechelen.be
  • Eerste gesprek op dinsdag 7 maart 2017 vanaf 18.30u