Terug 28 februari 2017

Kolovos succesvol geopereerd, extra dag rust voor Vitas

Nieuws uit de blessureboeg: Dimitris Kolovos is vandaag succesvol geopereerd aan de voorste kruisbanden van zijn rechterknie. Uros Vitas krijgt een dagje extra rust en hoopt donderdag bij de groep aan te pikken.

Dimitris Kolovos liet zich vandaag opereren aan de kruisbanden. In de wedstrijd tegen Lokeren scheurde de Griekse aanvaller de voorste kruisbanden van de rechterknie. De operatie is goed verlopen, morgen mag hij naar huis.

Kolovos, die door KV Mechelen tot het einde van dit seizoen gehuurd wordt van Olympiakos, wacht nu 6 tot 8 maanden revalidatie.

 

Extra rust voor Vitas

Uros Vitas ging vandaag naar de specialist om zijn knie te laten nakijken. Afgelopen zondag op het veld van Standard moest Vitas geblesseerd naar de kant. De Serviër krijgt nog een dagje extra rust. Indien hij donderdag geen pijn meer ondervindt, mag hij opnieuw meetrainen.

Jules Van Cleemput zal morgen dan weer individueel hernemen. De jonge verdediger kampt met een kleine verrekking in de adductoren en start woensdag voorzichtig met individuele trainingsoefeningen.