Terug 26 februari 2020

STVV - KV Mechelen: Praktisch

Hieronder vind je alle praktische info voor STVV-KV Mechelen. 

Start

Vrijdag 28 februari 2020

Aftrap: 20u30

Wedstrijdleiding

Kevin Van Damme

Koen Thijs

Kevin Dhondt

Maarten Toeback

Ticketinfo

Nog tickets nodig? Via onderstaande button vind je alle informatie terug!

IK KOM MET DE WAGEN

VANUIT BRUSSEL

E40 richting Luik – afrit 28 (Landen – Hannuit) Richting St-Truiden blijven volgen (je passeert o.a. Walsbets, Gingelom, Velm, Kerkom). In Sint-Truiden brug over de N3 oversteken en links afslaan richting Tienen. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding Luik-Brussel). Aan de rechterkant liggen de gebouwen van de vroegere Belgische Fruitveiling. Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor. Stayen ligt aan de rechterkant. Oriëntatiepunten: Rechterkant gebouwen Belgische Fruitveiling, links Fedasil.

VANUIT ANTWERPEN

E313 richting Luik – afrit 28 (Hasselt-Zuid – Sint-Truiden). Deze “expressweg” moet je gewoon blijven volgen. Je passeert onder meer Alken en Zepperen / Kortenbos. Deze weg sluit aan op de ring rond het hartje van Sint-Truiden. Oriëntatiepunten: Garage Mercedes Claes en later Delhaize (beiden linkerkant). Blijf volgen tot je aan de afrit Tienen komt. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding Luik-Brussel). Aan de rechterkant liggen de gebouwen van de vroegere Belgische Fruitveiling. Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor. Stayen ligt aan de rechterkant.

VANUIT NAMEN

N80 of E42 dan E40 afrit 30 (Crisnée)

VANUIT MAASTRICHT

N79 (Tongeren – Sint-Truiden). Blijf volgen tot aan een kruispunt met links Honda garage en rechts broodjesbar Smak-Inn. Sla linksaf. Blijf volgen tot je aan de afrit Tienen komt. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding Luik-Brussel). Aan de rechterkant liggen de gebouwen van de vroegere Belgische Fruitveiling. Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor. Stayen ligt aan de rechterkant.

Bezoekersparking

Langs de Haspengouwlaan (omleidingsweg Tienen -Luik ) is er aan de ingang van de bezoekers parkeerruimte langs de weg voor de bezoekers voorzien.(rechts gezien in de richting van Tienen) Eén rijstrook wordt hier voorbehouden als parking voor de supporters van de bezoekende club. De ingang bezoekers is ingericht langs de Haspengouwlaan ( N3.aan de spoorwegoverbrugging.). Parkeren toegelaten tot max 1 uur na de wedstrijd. Hou rekening met de aanwijzingen van de lokale politie betreffende de parkeertoestand. (parkeerplaatsen voor de bussen met een capaciteit van max 30.)

0% Pyro, 100% Support!

De club vraagt om absoluut geen rookbommen, bengaals vuur of andere pyrotechnisch materiaal te gebruiken. Dat is niet alleen gevaarlijk, bij gebruik ervan riskeren we naast een boete ook een wedstrijd achter gesloten deuren.