Voeg de KV Mechelen wedstrijdkalender toe aan je persoonlijke agenda. Zo krijg je automatisch alle updates van je favoriete ploeg in je favoriete agenda app.

Gebruikt steeds de volgende url webcal://kalender.kvmechelen.be/a-kern.ics En stel de agenda in als Internet agenda of abonneer je op de kalender door de url aan je agenda toe te voegen.

Google Agenda

Je kan enkel via je computer de KV Mechelen kalender toevoegen aan je Google Agenda. De kalender moet je toevoegen via een link, lees hier hoe je dat doet.

Outlook

Om updates te ontvangen van de KV Mechelen wedstrijdkalender moet je je abonneren op de agenda. Hoe je dat doet lees je hier.

Apple iCal

Voeg de KV Mechelen wedstrijdkalender toe aan je Agenda-abonnementen van je iCloud. Zo ontvang je steeds de wedstrijd updates. Hoe je dat doet, lees je hier.