Werking G-team

Op initiatief van Alain Devis, voorzitter van Yellow Red Army on Wheels, werd er in het seizoen 2004-2005 gestart met een G-Team dat speelde onder de naam van KV Mechelen. Na ettelijke jaren is deze werking uitgegroeid tot een van de grootste & gezelligste G-werkingen van het land.

Op de nieuwjaarsreceptie van supportersclub Yellow Red Army on Wheels in 2005 werd bekendgemaakt dat onze ploeg officieel mocht spelen onder de naam van KV Mechelen. Een hoogtepunt voor onze spelers, spelen in de kleuren van hun favoriete club.

Ons G-team groeide gestaag van twee teams in 2005 naar intussen actieve teams op 5 verschillende niveau's.

Onze werking in de verf

Door onze groei in de voorbije jaren hebben wij ons ook moeten aanpassen. Elk team heeft nu een trainer, afgevaardigde en materiaalmeester om de werking vlot te laten verlopen.

Onze werking wil een voorbeeld zijn voor clubs die overwegen een G-werking op te starten. We nemen actief deel binnen de provinciale stuurgroep van Voetbal Vlaanderen.

Dankzij de toegewijde medewerkers die zich zonder enig eigenbelang inzetten voor onze werking, staan we waar we nu staan. Daar zijn we trots op.

Jaarlijks buurlanden-tornooi

Ieder jaar organiseren we ons buurlandentornooi voor G teams. Met meer dan 30 deelnemende teams is het één van de grootste G-tornooien in Vlaanderen.

Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder de inzet (hulp) van onze trainers, afgevaardigden en vrijwilligers die op deze dag  de handen uit de mouwen steken. Zonder hen is zo'n tornooi organiseren niet mogelijk.

Het management van KV Mechelen en al onze sponsors zorgen ieder jaar voor materiële en financiële bijdrages, ook hun steun kunnen we niet missen.

Blik op de toekomst

We willen onze G werking bestendigen en op termijn verder uitbreiden. Al meer dan 15 jaar zijn we gepassioneerd bezig en dat zullen we blijven.