Cashless payment

In het AFAS Stadion kan je met het cashless payment-systeem aan alle togen je water, cola of pintje betalen. Vanaf seizoen 2018-2019 geldt het ‘alles-op-één-kaart’-principe, waarbij je met alle kaartformules in elke kantine doorheen het stadion terecht kan. Ook zijn er nog steeds verschillende punten waar je een niet-gepersonaliseerde KVM Betaalkaart kan kopen. Vergeet zeker je (persoonlijke) kaart niet te registreren! Zo kan je bij verlies of diefstal je kaart blokkeren en het tegoed recupereren in onze Ticketshop op een nieuwe kaart. 

Vergeet voor elke wedstrijd je kaart niet online te herladen of aan één van de herlaadpunten met bancontact of cash in het AFAS Stadion.

1. Je eerste kaart kopen

De eerste keer koop je tijdens een wedstrijd een kaart van 20 euro (19 euro voor consumpties en 1 euro waarborg) of 50 euro (49 euro voor consumpties en 1 euro waarborg):

  • aan een bemand oplaadpunt cash of met Bancontact
  • aan een onbemand oplaadpunt met Bancontact

2. Schol!

Je bestelt je drank aan een drankpunt in het stadion. Om te betalen hou je jouw betaalkaart voor de betaalterminal aan de dranktoog en het saldo op je kaart zal automatisch verminderd worden met het bedrag van je aankoop.

3. Je kaart herladen

Wanneer nodig herlaad je de kaart met een nieuw bedrag

  • aan een bemand oplaadpunt cash of met Bancontact (voor minstens 5 euro, maximumbedrag op je kaart is 250 euro)
  • online op www.kvmechelen.be/herladen (voor een bedrag vanaf 15 euro tot en met 200 euro, maximumbedrag op je kaart is 250 euro)

4. Je kaart registreren

Je registreert je kaart en zorgt er zo voor dat je online kan herladen én dat je bij diefstal of verlies het bedrag kan overzetten naar een nieuwe kaart. Registreren kan:

  • online op www.kvmechelen.be/herladen
  • in het secretariaat tijdens de openingsuren voor wie geen internet heeft (let wel, nadien kan je online niet herladen)
KVM Betaalkaart Herlanden & Registreren

Herlaad en registreer je KVM Betaalkaart online

Herlaad simpel online en bestel meteen je drank tijdens de wedstrijd! Maak een account aan of log in met je bestaand account en volg de stappen om je KVM Betaalkaart te herladen. Betalen doe je met Bancontact – Mister Cash/Master Card/Visa/Belfius Direct Net en kan voor een bedrag van 15 euro tot en met 200 euro. De kaart zelf heeft een maximum van 250 euro.

Herlaad je KVM Betaalkaart in het stadion

In het AFAS Stadion kan je je KVM Betaalkaart herladen tijdens wedstrijden. Dat kan aan de verschillende bemande oplaadpunten met cash of Bancontact. De onbemande oplaadpunten vind je in de nieuwe tribune (op niveau 0 en 1) en één aan de buitenzijde van De Nieuwe Kantine, aan de hoofdtribune. Er zijn ook prepaidkaarten, deze kan je aankopen aan de onbemande oplaadpunten. Deze prepaidkaarten zijn enkel beschikbaar voor 20 euro en 50 euro. Betalen kan aan een terminal met Bancontact – Mister Cash.

Zit je nog met vragen?

Ik wil een KVM betaalkaart. Wat moet ik doen?

  1. Kom naar een thuiswedstrijd van KV Mechelen
  2. Koop een KVM Betaalkaart van 20 euro (19 euro voor consumpties en 1 euro waarborg) of 50 euro (49 euro voor consumpties en 1 euro waarborg) aan een bemand of onbemand oplaadpunt.
  3. Registreer na de wedstrijd online je KVM Betaalkaart. Zo kan je van thuis uit extra geld op je kaart zetten én kunnen we bij diefstal of verlies je kaart blokkeren.

Waar kan ik mijn KVM Betaalkaart gebruiken?

Aan alle drankpunten in het AFAS Stadion

Mijn KVM Betaalkaart werk niet. Wat moet ik doen?

Begeef je naar een infopunt (zie kaart hierboven – Nieuwe tribune op niveau 0 en +1 – Hoofdtribune aan De Nieuwe Kantine). Tijdens de week kan je ook altijd een mailtje sturen naar kvmbetaalkaart@kvmechelen.be. Vergeet dan zeker je kaartnummer (op de voorkant – rechtsonder) niet te vermelden.

Wat moet ik doen bij verlies?

Verlies of diefstal kan je aangeven op het secretariaat tijdens de openingsuren (niet op wedstrijddagen!). Indien je je kaart geregistreerd hebt, kunnen we de kaart blokkeren en het nog beschikbare bedrag op de verloren of gestolen kaart wordt overgezet op de nieuwe kaart.

Nog altijd vragen?