KVM betaalkaart: eten en drinken op KVM

In het AFAS Stadion kan je al je eten en drinken aankopen met ons contactloos betalingssysteem. Sinds het seizoen 2018-2019 werken we volgens het ‘alles-op-één-kaart’-principe, waarbij alle producten op één gepersonaliseerde kaart komen te staan.

1. Saldo van oude kaart naar nieuwe kaart overzetten

 1. Van oud abo naar nieuw abo

Het overzetten van je dranktegoed op de nieuwe kaart dien je op KV Mechelen te laten doen. Dit kan:

 • bij de aankoop of afhaling van je abonnement in de Ticketshop in het AFAS Stadion
 • in de loop van de zomermaanden wanneer je met je nieuw abonnement en je oude drankkaart tijdens de kantooruren langskomt in de Ticketshop in het AFAS Stadion
 • bij de eerste thuiswedstrijden in de competitie, waarbij we extra kassiers aan elke kassa zullen voorzien

Daarbij raden we aan om, indien mogelijk, niet te wachten tot de eerste competitiewedstrijden, om lange wachtrijen te vermijden, en dus voordien langs te komen.

Als occasionele supporter kan je je nog steeds een nieuwe cashless-payment-kaart aanschaffen voor, tijdens en na de wedstrijden aan de bemande kassa’s in de drankpunten.

2. Wat met losse drankkaarten?

De losse drankkaarten van 2020-2021 blijven geldig. Je kan deze gewoon blijven gebruiken aan de eet- en drankstanden het stadion.

2. Registreer je nieuwe kaart

Voor het seizoen 2021-2022 loopt je registratie door. Dat wil zeggen dat wanneer je al een account had, je nieuwe abo daar ook meteen aan gekoppeld is.

Heb je nog geen account dien je deze aan te maken je kaart te koppelen aan dat account.

Dit kan via dezelfde link als voorheen: www.kvmechelen.be/herladen.
Belangrijk: het kaartnummer vind je op de achterkant van je kaart.

Dankzij deze registratie kan je te allen tijde je saldo raadplegen, online bijladen en ben je verzekerd tegen verlies of diefstal.

3. Je kaart herladen

Je kan je kaart op 4 manieren herladen:

 • Met Payconiq, via de QR-code achteraan op je kaart.
 • aan de bemande kassa’s voor, tijdens en na de thuiswedstrijden in alle drankpunten in het AFAS Stadion (cash of Bancontact)
 • in de Ticketshop tijdens de openingsuren van de Ticket- & Fanshop. Die vind je HIER
 • online via www.kvmechelen.be/herladen, 24 uur op 24, 7 dagen op 7

Je kan je kaart tot maximum €250 opladen.

4. Schol

In de drankpunten hanteren we dezelfde werkwijze als de vorige seizoenen: om je drankjes te betalen, hou je je kaart voor de betaalterminal aan de dranktoog en het saldo op je kaart zal automatisch verminderd worden met het bedrag van je aankoop.

Zit je nog met vragen?

Ik wil een KVM betaalkaart. Wat moet ik doen?

 1. Kom naar een thuiswedstrijd van KV Mechelen
 2. Koop een KVM Betaalkaart van 20 euro (19 euro voor consumpties en 1 euro waarborg) of 50 euro (49 euro voor consumpties en 1 euro waarborg) aan een bemand of onbemand oplaadpunt.
 3. Registreer na de wedstrijd online je KVM Betaalkaart. Zo kan je van thuis uit extra geld op je kaart zetten én kunnen we bij diefstal of verlies je kaart blokkeren.

Waar kan ik mijn KVM Betaalkaart gebruiken?

Aan alle drank- & eetstanden in het AFAS Stadion

Mijn KVM Betaalkaart werk niet. Wat moet ik doen?

Begeef je naar een infopunt (zie kaart hierboven – Nieuwe tribune op niveau 0 en +1 – Hoofdtribune aan De Nieuwe Kantine). Tijdens de week kan je ook altijd een mailtje sturen naar kvmbetaalkaart@kvmechelen.be. Vergeet dan zeker je kaartnummer (op de voorkant – rechtsonder) niet te vermelden.

Wat moet ik doen bij verlies?

Verlies of diefstal kan je aangeven op het secretariaat tijdens de openingsuren (niet op wedstrijddagen!). Indien je je kaart geregistreerd hebt, kunnen we de kaart blokkeren en het nog beschikbare bedrag op de verloren of gestolen kaart wordt overgezet op de nieuwe kaart.