Onze Chief Gaming Officer – Miran Salim

Miran is een krak in FIFA en is het hoofd van het KV Mechelen Gaming Department. Het is zijn taak om KV Mechelen te vertegenwoordigen in online en offline FIFA tornooien, content te maken in samenwerking met de club, aanwezig te zijn op allerlei gaming events, contact te houden met onze jonge fanbase en te communiceren met ouders van jonge fans over gaming.

Het Gaming departement focust met het gaming departement niet alleen op voetbalgames. Op termijn behoren andere, niet-voetbalgames ook tot de mogelijkheden. Miran zal de club hiermee in begeleiden.

Onze partner – Ausy

AUSY is een dochteronderneming van de Randstad Holding en is een allround onestopshop met gespecialiseerde diensten in Consultancy, Recruitment & Selection, Outsourcing, Project Services en Interim Management. Het bedrijf biedt jarenlange expertise in vakdomeinen IT, Finance, Engineering, Sales & Marketing, Life Sciences en Human Resources.

AUSY telt meer dan 1800 multi-skilled experts in België die op zoek gaan naar een gepaste full-business oplossing op maat van de klant. Het hoofdkantoor bevindt zich in Leuven. Daarnaast telt het bedrijf nog 8 andere vestigingen in steden zoals Antwerpen, Gent, Brussel, Luik en Bergen.

Meer info op hun website

 

Esports nieuws