Met de fiets

We moedigen iedereen aan om zo veel als mogelijk met de fiets naar ons stadion af te zakken. Zo staan de straten rondom het stadion niet vol met rijen wagens die een parkingplek zoeken. Neem je de fiets? Ideaal, dan vind je hier waar je hem kan plaatsen.

Fietsenstallingen

Het AFAS Stadion is zeer goed bereikbaar met de fiets en ligt vlakbij het centrum van Mechelen. Van het station Mechelen fiets je op 10 minuten tot bij het stadion, en van het Mechelen-Nekkerspoel zelfs op 3 minuten. Ook via de fietsostrade (F1) ben je zo op KV Mechelen.

Je fiets parkeren kan gratis en bewaakt in de fietsenstallingen bedrijvenpark of het Lyceum.

Bedrijvenpark

Locatie: Liersesteenweg 32, 2800 Mechelen

Ook op fietsenstalling Bedrijvenpark kunnen nu meer fietsen staan. Vanaf nu kunnen er +/- 1260 fietsen veilig wachten op hun eigenaar terwijl die staat te supporteren. De fietsenstalling is gelegen vlak naast de ingang aan de Liersesteenweg.

Lyceum

Locatie: Kleine Nieuwedijkstraat 22, 2800 Mechelen

Op de fietsenstalling Lyceum kunnen voortaan +/- 1790 fietsen staan. Je bent op wandelafstand van de hoofdingang van KV Mechelen. Je fiets staat veilig en wordt bewaakt. Tot 2u na de wedstrijd kan je je fiets hier ophalen.

Fietsostrade

Je kan via de binnenstad naar het stadion fietsen of gebruik maken van de fietsostrade die vlakbij het AFAS Stadion aan de Kleine Nieuwedijkstraat loopt. De fietsostrade begint aan het station Mechelen-Nekkerspoel en loopt tot in Antwerpen.

Ook vanuit Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Lint, Kontich en zelfs Antwerpen kan je vlotjes van de fietsostrade gebruik maken om tot aan het AFAS Stadion te fietsen.

Swapfiets

Swapfiets is een van trotse partners van KV Mechelen. Met een abonnement bij Swapfiets betaal je een maandelijks bedrag voor het gebruik van een van hun fietsen. Onderhoudskosten zijn inbegrepen in de abonnementsprijs. Perfect om op een verantwoorde manier naar Malinwa te komen. Bovendien heb je als abonnee van KV Mechelen via KVM Deals een voordeligere prijs voor de eerste twee maanden van je Swapfietsabonnement.

Gebruik een Mobit

Zag je die groene fietsjes al in (en rond) Mechelen? Gebruik een Mobit deel fiets om naar het AFAS Stadion te komen vanuit het centrum van Mechelen. Fiets na de wedstrijd gewoon naar je wagen of de trein en laat de fiets achter in eender welke fietsenstalling.

Leen een Blue-bike

Aan het station in Mechelen kan je ook een Blue-bike lenen. Als je abonnee bent bij Blue-bike (10 euro per jaar), kan je op een snelle manier van Mechelen station naar één van de 2 bewaakte en gratis fietsenparkings van het AFAS Stadion gaan (10 minuten door de gezellige binnenstad van Mechelen).

Laatste nieuws