Publiciteitsmogelijkheden

Boarding/LED Boarding

KV Mechelen biedt de mogelijkheid om via boarding rond het terrein publiciteit te voeren. De prijzen hiervoor variëren, al naargelang de plaatsing (al dan niet TV- gericht). Om de ideale formule te bepalen overlopen we graag met u de verschillende mogelijkheden op promotioneel vlak. KV Mechelen biedt u oplossingen voor elk budget.

Flyeringactie

KV Mechelen kan elke wedstrijd weer rekenen op duizenden supporters. Tijdens thuiswedstrijden kunnen wij ook uw flyeringsactie verzorgen, via onze vaste promoteam en hostessen.

TV-Circuit

Het is ook mogelijk om uw reclamespot meermaals voor, tijdens en na de wedstrijd op het TV-circuit te tonen. U bereikt de supporters en business partners zo op een dynamische en flitsende manier.

Middencirkel

Waar kan uw reclame beter staan dan waar de actie zich afspeelt? De mogelijkheid bestaat om in de middencirkel voor aanvang van de wedstrijd en tijdens de rust reclame te maken. Uw bedrijf staat dan letterlijk in het midden van de aandacht.

 

Wedstrijdsponsoring

U kan “eigenaar” worden van een thuiswedstrijd van KV Mechelen. Concreet betekent dit dat uw bedrijf zowel voor, tijdens als na “uw wedstrijd” de mogelijkheid geboden wordt om in het hele stadion een publicitaire campagne op maat te voeren, hetzij als promotie voor een bepaald product, hetzij voor uw bedrijf zelf. Uw bedrijf kan dan aan de supporters promotioneel materiaal zoals folders en gadgets (laten) uitdelen. U kan in het stadion ook publiciteitspanelen, vlaggen en dergelijke aanbrengen, voor zover deze andere reeds verhuurde publiciteitsborden niet bedekken of hinderen. Het logo van uw bedrijf of product zal tijdens “uw wedstrijd” op het interne TV-circuit verschijnen en de naam van uw bedrijf zal vermeld worden door de omroeper zodat de duizenden supporters uw bedrijfsnaam te horen krijgen. Daarnaast ontvangt u voor de door u gekochte wedstrijd ook 4 plaatsen op de business buitenseats. Bovendien kan een afgevaardigde van uw bedrijf de aftrap van de wedstrijd geven.

 

Shirtsponsor

Naamsvermelding op de shirt of op de broek.

Afscheurkalender

Onze afscheurkalender is zichtbaar tijdens het volledige seizoen op een 300-tal locaties zoals in ons eigen stadion, supportercafés en bij kleine zelfstandige.

KVM-Krant

Onze KV Krant wordt 2 maal per seizoen uitgebracht als tête-beche in de streekkrant en RONDOM Magazine en bereikt zo maar liefst +193.000 lezers in Mechelen en omliggende regio’s. Tevens worden er 5000 exemplaren van deze krant uitgedeeld in ons stadion tijdens een wedstrijddag en bij een 150- tal horecazaken.

 

RONDOM Magazine

RONDOM Magazine is een tweewekelijks gratis magazine dat het nieuws van de regio tot bij de mensen brengt. KV Mechelen heeft naast een tweejaarlijkse verschijning van de KVM- krant, ook tweewekelijks advertentieruimte ter beschikking in dit magazine in de edities Mechelen, Klein Brabant en Rupel. Deze regio’s zijn goed voor zo’n 131.500 oplages.

 

Geel & Rood Magazine

Het Geel & Rood Magazine is een gratis supportersmagazine dat door en voor onze supporters wordt gemaakt. Geel & Rood is gratis voor iedereen die lid is van een officiële supportersclub. Maandelijks worden er maar liefst zo’n 5.000 exemplaren verspreid over deze leden, leden van onze Business Club en alle business partners.

Website KV Mechelen

Wenst u uw bedrijf extra in de kijker te zetten? Een actie, opendeurdag of gewoon het logo van uw bedrijf? Een advertentie op de website van KV Mechelen is het perfecte concept om in één klik de bezoekers naar uw bedrijfswebsite door te sturen!

Direct Mailing

Wenst u u een 1-op-1 contact met de doelgroepen van KV Mechelen? U kan een (gepersonaliseerde) e-mail versturen naar het volledige supportersbestand van KV Mechelen, zowel B2B als B2C. De opmaak en inhoud van de e-mail kiest u volledig zelf. Gerichter kan u uw boodschap niet brengen !

Contactgegevens

Voor alle verdere vragen, uitgewerkte pakketten en prijsbepalingen kan u altijd onze commerciële medewerkers contacteren.

Catherine Ceulemans

Commercieel verantwoordelijke

Joyce De Pelsmaeker

Commercieel assistente