Terug 3 mei 2021

Actie Wereld autismedag verlengd

Met de ondersteuning van Minister van Sport Ben Weyts kan KV Mechelen in samenwerking met Foundation Mechelen, onder strikte voorwaarden, opnieuw enkele kinderen met ASS uitnodigen op zondag 9 mei voor de wedstrijd tegen KV Oostende.

In navolging van de verlengde actie rond Wereld Autisme dag, zal onze club kinderen met een Autismespectrumstoornis opnieuw de kans geven een thuiswedstrijd van de Europe Play-Offs bij te wonen. In normale omstandigheden is dat voor hen bijna onmogelijk.

Toelating voor 50 kinderen

De verkregen toestemming bij Minister van Sport Ben Weyts is geldig voor een maximum van 50 kinderen (onder 18 jaar). Daar kunnen we helaas niet boven gaan. Bovendien gelden er zeer strenge toegangsregels voor professionele voetbalwedstrijden.

De kinderen mogen begeleid worden door 1 persoon en zullen verspreid worden op de zitplaatsen in Tribune 3, vakken H2, H3 en H4. Uiteraard blijven de covidmaatregelen van toepassing en zal er toegekeken worden op het naleven hiervan.

UPDATE – Inschrijvingen afgesloten

Wegens succes werden de inschrijvingen vroegtijdig afgesloten.

Voor de 2 volgende thuismatchen wordt voorafgaand aan de wedstrijd een nieuwe oproep met inschrijvingsmogelijkheid verspreid via de KVM-site.