Restaurant Kazerna

Weekdagen

Het restaurant is open van maandag tot en met vrijdag van 11u30 tot 15u00, behalve op wedstrijddagen (dan is het restaurant voorbehouden voor game diners). Tijdens weekends en op feestdagen in het restaurant gesloten. In Kazerna kan je terecht voor salades, koude en warme gerechten, maar er is meer. De Kazerna is niet alleen een beleving op het bord, maar je kan er tijdens je lunch ook genieten van een heerlijke panoramisch zicht op het voetbalveld. Het restaurant is te vinden in tribune 2, te bereiken via de parking van de ticketshop (ingang ziekebeemdestraat).

Reserveren kan via de website www.kazerna.be

Wedstrijddagen

Vanaf 2u30 voor aanvang van een wedstrijd kan je er komen genieten van een heerlijk diner voor zowel volwassenen als kinderen. Omdat we uitsluitend met dagverse producten werken is het steeds noodzakelijk om te reserveren. Wij zijn er van overtuigd dat we alleen zo een uitstekende kwaliteit en service kunnen aanbieden. Reserveren kan per wedstrijd (inschrijvingen sluiten 3 dagen voor de wedstrijd).

De Mezzanine

Tijdens wedstrijddagen wordt deze multifunctionele ruimte omgedoopt tot een prachtig zaal, met panoramisch zicht op het veld, waar iedereen kan komen genieten van een heerlijk diner (2u30 voor de wedstrijd). Ook hier is het noodzakelijk om te reserveren. Reserveren kan per wedstrijd (inschrijvingen sluiten 3 dagen voor de wedstrijd).

Supporterscafé Grand Kavee

Warm in de winter, fris in de zomer, een Maes Pils in een glas en een gezellig kader. Het luxueuze supporterscafé in het AFAS Stadion is alleen open tijdens wedstrijddagen van zodra de poorten opengaan. Toegang tot de Grand Kavee kan alleen via een apart aan te kopen toegangsbewijs. Je kan een dagticket aankopen voor de prijs van 10 euro in de ticketshop (ook na het opengaan van de poorten).