De Mezzanine

Wil je dineren met klanten, ben je jarig of mag het al eens wat meer zijn? Kom genieten van een heerlijk diner! In de hoofdtribune, met panoramisch zicht op het veld, kan je genieten van het klassieke 3-gangen menu dat geserveerd wordt vanaf 2u30 voor aanvang van de wedstrijd. Je wordt ontvangen met een glas champagne en een hapje, gevolgd door een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Deze formule is inclusief dranken (wijnen, waters, frisdranken en koffie & thee) tot aanvang van de wedstrijd en kost 99 euro p.p. excl. btw voor volwassen. Voor kinderen wordt er een speciaal aangepast 3-gangen menu voorzien met frisdranken en water  aan 40 euro p.p. excl. btw.

Reserveren kan per wedstrijd (inschrijvingen sluiten 3 dagen voor de wedstrijd) door onderstaand formulier in te vullen.

Restaurant Kazerna

Wedstrijddagen

Restaurant Kazerna onderging een complete metamorfose? Je kan er vanaf dit seizoen genieten van een gloednieuw concept: Chef@Kazerna. Elke wedstrijd zal een bekende nationale of lokale chef een 3- of 4-gangen menu komen koken. Deze formule is inclusief 2 glaasjes champagne, exclusieve wijnen, Maes Pils van ’t vat, frisdrank, waters en koffie/thee en home made Limoncello tot aanvang van de wedstrijd. Kostprijs 115-170 euro p.p. excl. btw.

Weekdagen

Het lunchmenu drie gangen aan 37 euro. In restaurant Kazerne kan je heerlijk komen genieten van dagverse- en. seizoensgebonden producten. Het driegangen lunchmenu verandert wekelijks en heb je al voor 37 euro. Het restaurant is open van maandag tot en met vrijdag van 11u30 tot 15u, behalve op wedstrijddagen (dan is het restaurant voorbehouden voor game diners). De Kazerna is niet alleen een beleving op het bord, maar je kan er tijdens je lunch ook genieten van een heerlijke panoramisch zicht op het voetbalveld. Het restaurant is te vinden in de Telenet-tribune (tribune 2) met parking voor de deur (ingang Ziekebeemdenstraat). Tijdens weekends en op feestdagen is het restaurant gesloten. Reserveren kan via de website www.kazerna.be

Supporterscafé Grand Kavee

Warm in de winter, fris in de zomer, een Maes Pils in een glas en een gezellig kader. Het luxueuze supporterscafé in het AFAS Stadion is alleen open tijdens wedstrijddagen van zodra de poorten opengaan. Toegang tot de Grand Kavee kan alleen via een apart aan te kopen toegangsbewijs. Je kan een dagticket aankopen voor de prijs van 10 euro in de ticketshop (ook na het opengaan van de poorten). 

Inschrijven op diner voor de wedstrijd

Wens je graag te komen dineren? Reserveer via onderstaand formulier. Eén van onze medewerkers zal je contacteren om je reservatie te bevestigen.