KV Mechelen bouwt verder aan de toekomst. Niet alleen met een ambitieuze A-kern en een uitgebouwde jeugdwerking, maar ook met een gloednieuwe hoofdtribune. Vanaf dit seizoen beleef je de wedstrijden van Malinwa op een heel andere manier. Het grondig vernieuwde AFAS Stadion zegt genoeg over de ambitie van KV Mechelen. De hoofdtribune, die gebouwd wordt door partner Verelst, beschikt over 1.999 comfortabele buitenseats, 252 skyseats, 34 skyboxen en 3 unieke cornerboxen. Dankzij de nieuwe business-formule, ondersteund door Verelst, maak je gebruik van een volledig uitgeruste vergaderruimte.

Geïnteresseerd in één van onze business-formules? Contacteer ons:

Beleef de wedstrijden van KV Mechelen vanuit één van de 252 luxueuze skyseats. Vanuit de comfortabele lederen buitenseats beleef je het voetbal vanop de eerste rij.

De unieke cornerboxen (144 m2) bezorgen jou en je relaties een ongeziene voetbalbeleving. Geniet met zakenrelaties van de wedstrijd vanuit één van de 34 stijlvolle skyboxen (28 m2 – 32 m2)

Op zoek naar een kantoorruimte in een unieke omgeving? Tijdens de week gebruik je jouw corner- of skybox ook als office room.

Geïnteresseerd in één van onze business-formules? Contacteer ons: