23 november 2023

Sinterklaasactie Malinwa Kids Club

Heb jij nog speelgoed liggen dat thuis stof ligt te fretten? Dan vragen de Malinwa Kids Club, Technopolis, Van Dievel Transport en KV Mechelen je dat speelgoed mee te brengen naar de thuiswedstrijd van KV Mechelen tegen STVV.

Het ingezamelde speelgoed wordt afgegeven aan Buurtsport Mechelen. Zij helpen de Sint om het te verdelen onder kinderen van gezinnen die het minder breed hebben.

Wat verwachten we van jou?

Registreer jezelf via het onderstaande formulier en kom je speelgoed afgeven wanneer je langskomt op zondag 3 december naar de thuiswedstrijd van Malinwa tegen STVV. Aan iedere ingang staat een vrachtwagen van Van Dievel Transport, je herkent hem aan de blauwe trailer en het gele duiveltje.

In de plaats krijg jij van ons:

  • Twee tickets (Volwassene + Kind) voor de thuismatch van KVM tegen STVV 3/12 om 16u. Zijn jullie met meer? Dan kan je voor slechts € 5 extra tickets aankopen.
     
  • Een voucher voor Technopolis die recht geeft op twee tickets voor de prijs van één.

Kan je niet op 3 december?

Kan je niet naar de wedstrijd van Malinwa komen op 3 december, maar doneer je wel graag speelgoed voor deze actie? Dan ben je welkom in onze Ticket- & Fanshop om je speelgoed af te geven. De Ticket- & Fanshop is geopend van dinsdag tot vrijdag, van 10u tot 18u.

Met speciale dank aan Technopolis, Van Dievel, Buurtsport Mechelen en de Malinwa Kids Club.

Formulier niet zichtbaar?

Heb je problemen met de weergave van het formulier? Klik dan door op onderstaande knop.

Jupiler Pro League
zondag 03 december
16u00
KV Mechelen
0 - 2
STVV