Supportersorgaan

Het Malinwa Supportersorgaan is in het leven geroepen na de periode van de vereffening in het seizoen 2002-2003. Sindsdien zetelen hun leden mee in de Raad van Bestuur van de club. Ze vertegenwoordigen er de stem van de supporter en fungeren als waakhond, hun doel is mee helpen voorkomen dat er foute beslissingen worden genomen die het imago van de club en haar supporters kunnen schaden. Zo willen ze negatieve taferelen en situaties uit het verleden in de toekomst vermijden.

Het supportersorgaan wordt vertegenwoordigd in de Raad van Toezicht door:
 

  • Simon Vanherzele
  • Guido Gonnissen
  • Mark Uytterhoeven (bestuurslid voor het leven)

Naar uitwedstrijden met de supportersclub

Eén van de verantwoordelijkheden van het supportersorgaan is het verdelen van de tickets voor uitwedstrijden die ter beschikking gesteld worden van de club. Bij reguliere wedstrijden kunnen tot 90% van de tickets aangevraagd worden door het supportersorgaan die deze dan verdeelt onder haar erkende supportersclubs. Bij hoogrisicowedstrijden waarbij een buscombi van toepassing is, is dit zelfs 100%.

Wil je als supporter graag meegaan op verplaatsing? Sluit je dan aan bij één van de supportersclubs van KV Mechelen. Je kan ze allemaal terugvinden op de website van het supportersorgaan: malinwa.be.

SLO - Supporter Liasion Officer

Het supportersorgaan vaardigt ook twee SLO's af. Zij doen dienst als tussenpersoon tussen de supporters en de club. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor fans die met vragen of opmerkingen zitten over de werking van de club.

Zit je met vragen? Richt je dan tot één van onze SLO's:

  • Hans De Decker
  • Wim Verbelen
  • Werner Vertommen

Mooiste supportersmagazine van West-Europa

Elk jaar kruipen enkele supporters in hun pen om de Geel & Rood te vullen, het prachtige supportersmagazine van Malinwa. Met drie uitvoeringen per jaar van telkens zo'n 100 bladzijden, een knap staaltje journalistiek. Benieuwd naar de verhalen in de Geel & Rood? Bestel dan nu je abo op geelenrood.be