12 september 2023

Sjarabang organiseert Brunch

Sjarabang organiseert op zondag 24 september een brunch ten voordele van hun werking en die van Foundation Mechelen. Kom je samen met Hartslag25 langs? Ideaal om nog wat na te babbelen daags na onze thuiswedstrijd tegen Leuven.

Sjarabang is een creatief atelier waar mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking kunnen bezig zijn met kunst en Cultuur. Daar zetten we met Hartslag25, de communitywerking van KVM, graag mee onze schouders onder.

Brunch & Opsinjoorveiling

Heb je zin in een fantastische voormiddag vol smakelijke lekkernijen en fijn gezelschap? Wil je bovendien kans maken op een exclusief Opsinjoorke en zo onze werking steunen? Dan nodigen Sjarabang en Foundation Mechelen je graag uit voor een gezellige brunch & veiling!

Praktische informatie

De Veiling & Brunch ten voordele van Sjarabang gaat door op zondag 24 september om 11u in het dorpshuis in Hombeek, gelegen aan de Leibeekstraat 2, 2811 Hombeek.

Als volwassene betaal je € 50 en krijg je er nog een geschenk bovenop. Kinderen tot en met 11 jaar betalen € 30. Inschrijven kan nog tot en met zondag 17 september.