Parkingabo

Ook bij de parkingabonnementen geldt er een voorrangsperiode voor mensen die in het seizoen 22-23 een parkingabo hadden. Deze loopt net zoals bij de abonnementen tot en met 31 mei. Nadien vervallen alle reservaties en kunnen de niet-verkochte plaatsen, aangekocht worden door iedereen.

Parkingbeleid

De club werkt nauw samen met de stad Mechelen en wil een goede buur zijn voor de mensen die in de buurt van het AFAS Stadion wonen. Daarom zet de club in op fietsenstallingen, het gebruik van shuttles en ontraden we de parkings in de buurt van het stadion.

Uiteraard zijn er mensen die door omstandigheden met de auto naar het stadion komen, voor hen zijn er parkingmogelijkheden.

Ook gratis parkeerplek

We voorzien iedere thuiswedstrijd ook een gratis parkeermogelijkheid. Op zo'n 3 minuten rijden van de Afrit Mechelen Noord bevindt zich Parking Christelijke Mutualiteit.

Daar kan je je wagen gratis achterlaten en voorzien we Shuttlebusjes die je vanaf 1u30 voor, tot 1u30 na de wedstrijd kunnen vervoeren van en naar het stadion.

Hoe meer mensen van deze parking gebruikmaken, hoe minder we druk zetten op de omgeving rond ons stadion. En plus, het scheelt in je portefeuille.

Prijzen

Hieronder vind je een oplijsting van de prijzen voor de verschillende parkings die toegankelijk zijn voor onze supporters.

Parking Grote Nieuwendijk

Adres

Grote Nieuwedijkstraat 313, 2800 Mechelen

Prijs
€ 145

Wandeltijd tot stadion
± 15 minuten

Parking Spoor

Adres

Grote Nieuwedijkstraat 313, 2800 Mechelen

Prijs
€ 231

Wandeltijd tot stadion
± 10 minuten

Parking Club

Adres

Kleine Nieuwedijkstraat 100, 2800 Mechelen

Prijs
€ 259

Wandeltijd tot stadion
± 5 minuten

Wachtlijst

Op Parking Grote Nieuwedijk na zijn alle parkings zo goed als volzet. Daarom werken we met een wachtlijst, zodat we je kunnen contacteren eens er een plekje vrijkomt. Interesse in een parkingabonnement? Zet je dan snel op de wachtlijst.

Parkingplan

Parkingplan KV Mechelen
Parkings Telenet, Telenet Toren, Underground, Lyceum en Hoofdingang zijn voorbehouden voor medewerkers en permanentie

Laatste nieuws