07 januari 2023

Thibaut Peyre naar Saoudi-Arabië

Vandaag kwam de club tot een akkoord met Thibaut Peyre rond de beëindiging van zijn contract bij KV Mechelen. Op die manier kan de centrale verdediger transfervrij tekenen bij Al Batin.

Peyre kwam in januari 2019 over van Union SG. Hij speelde in datzelfde seizoen een belangrijke rol in de promotie naar 1A en de winst van de Beker van België. In totaal kwam hij aan 110 optredes voor Geel & Rood.

Uit respect voor wat Peyre heeft betekend voor onze club is beslist om in te stemmen met de wens van de speler. Sportief directeur Tim Matthys: "Er heeft zich een uitzonderlijke opportuniteit voorgedaan. Als club wilden we Thibaut dan ook niet in de weg staan om dit avontuur aan te gaan."

We wensen hem erg veel succes in het verdere verloop van zijn carrière. Merci pour tout, Thibaut!

"Ik ga jullie nooit vergeten."
Thibaut Peyre
- ex-speler KV Mechelen

Boodschap van Thibaut

Thibaut Peyre wou niet vertrekken zonder iedereen binnen KV Mechelen te bedanken. Vanuit Saoedi-Arabië stuurde hij deze boodschap in:

Beste supporters,

bedankt voor alles. De afgelopen vier jaar waren de mooiste uit mijn carrière. Met geweldige momenten en buitengewone mensen die ik nooit meer vergeet. Ik kreeg nu een kans die ik niet kon laten liggen. De club heeft hieraan meegewerkt en daar ben ik hen heel dankbaar voor.

Nog eens bedankt aan alle fans. Ik vergeet jullie nooit.

Malinwa forever!