KVM verliest na mindere match in Westerlo.

Samenvatting:
De Kemphanen begonnen gretig aan de partij. Malinwa werd achteruit gedrukt en moest toekijken hoe de thuisploeg enkele keren gevaarlijk voor doel kwam. De 1-0 van Vaesen was dan ook geen verrassing. Gezien de mindere start mocht Geel en Rood niet mopperen dat het daar voor rust ook bij bleef.

Malinwa herstelde nog wel het evenwicht voor rust, maar het was Westerlo dat na de pauze weer tot scoren kwam. Vaesen moest deze keer maar binnentikken aan de tweede paal. 2-0 en dat is ook de eindstand. Dimitri Lavalée werd nog vroegtijdig met een tweede gele kaart van het veld gestuurd.

Ons moment:
Vanlerberghe maakte voor het eerst sinds z’n hartoperatie opnieuw minuten voor KV. Na de rust mocht de Duffelaar invallen. Welkom terug Jordi!

Fred Vanderbiest: We zaten twee keer tien minuten in de wedstrijd.

We kunnen er kort over zijn. We zaten twee keer tien minuten in de wedstrijd, voor de rest was het eenrichtingsverkeer. Westerlo begint scherper en laat ons na 25 minuten nog leven. Daarna werd het iets beter, maar het was veel te weinig. Op stilstaande fase wordt het dan 2-0, dan valt die rode kaart en dan is het klaar. We mogen blij zijn dat ze dan de match op slot gooien, anders had het mogelijk nog een zwaardere nederlaag geweest. We moeten ons altijd 100 procent geven, ook in uitwedstrijden.

Voorbeschouwing

Voor het eerst sinds lang trekken we nog eens naar het Kuipje. In het matchcenter blikken we vooruit naar die verplaatsing, geven we je enkele leuke inzichten mee en werpen we een blik op de vorige confrontatie met de Kemphanen, welkom!

Vorige confrontatie

Wat een match was me dat! Veel doelpunten en een ongeziene climax op het einde. Jonkie Milan Robberechts zorgde voor een ware explosie van vreugde op het einde van de thuismatch tegen Westerlo, eindstand: 5-4!